Skip to main content
PROSOUNDSTUDIO
  • Str. Meșteșugarilor nr. 27
  • Oradea
  • Bihor - România
Follow Us

Portofoliu

Înregistrează într-un mediu potrivit

te așteptăm la ProSoundStudio.
Portofoliul nostru este amplu și conține colaborări pe întreg spectrul serviciilor audio. De la spoturi radio, voice-over, mixing și mastering, înregistrări ale artiștilor până la compoziții instrumentale.

Poți descoperi exemple din toate aceste categorii mai jos!
2024

ROM – Ghicește Aroma și câștigă

2023

Vârcolaci și vampiri 🐺

2023

Rural+Urban Hub

2023

Cosori | Premium

2022

Honeycomb Put your money

2018

Lectia de Energeza

Fie că este vorba despre înregistrarea unui demo, a unei piese ori a unui album, munca de studio e una serioasă iar rezultatele trebuie să vorbească de la sine! Pe lângă artistul (artiștii) care interpretează, omul de la pupitru este la fel de important și contribuie la calitatea materialului care va ajunge la consumator!
Un aport major îl reprezintă și locația unde se desfășoară înregistrările, atât din punct de vedere acustic cât și din punctul de vedere al confortului, artistul trebuie să se simtă în largul lui atunci când se află în fața microfonului. Acestea și multe altele le puteți descoperi sau retrăi la ProSoundStudio. Am grupat serviciile noastre in pachete, vezi mai jos care sunt cele mai solicitate servicii la ProSoundStudio.
Our Story
un nou concept de promovare

In Store Radio

Soluții complete pentru magazine si mall-uri Este un concept relativ nou, prin care puteți personaliza spațiul dumneavoastră (magazin, supermarket, mall) cu ajutorul combinației muzică – reclamă, toate personalizate!