Skip to main content
PROSOUNDSTUDIO
  • Str. Meșteșugarilor nr. 27
  • Oradea
  • Bihor - România
Follow Us

Voice-Over

Alex Ardelean
Instructor
Alex Ardelean
Telefon
+40 744 383 000
E-mail
contact@prosoundstudio.ro
Voice-Over Artist

Un voice-over Artist

Un voice-over artist este o persoană care înregistrează și interpretează voci pentru diverse proiecte audio: reclame radio sau TV, reclame pentru YouTube, Facebook, TikTok, sau orice mediu online, cărți audio (e-books), jocuri video, desene animate, aplicații mobile, prezentări multimedia si multe altele.

Un artist de voce poate lucra la proiecte diferite, de la reclame scurte până la texte lungi, cărți sau filme. Poate fi vocea povestitorului, chiar și vocea unor diferite personaje de desene animate, îți poate face o prezentare eCommerce, o prezentare de firmă, un tutorial, sau chiar să fie vocea care te direcționează pe GPS.

ProSoundStudio

Vocile pe care le ții minte

Pe lângă reclamele audio clasice, acelea auzite pe radio si văzute la TV, evident că și în mediul online ele sunt prezente și le vezi la tot pasul. Sunetul însă a ramas la fel de important și acum. O voce care să rostească mesajul bine gândit și bine scris, pe un ton potrivit, să transmită și să atragă atenția, cu un fundal sonor care să amplifice și să facă mesajul ușor de reținut, este întotdeauna cea mai bună metodă de a te face auzit.

De-a lungul timpului am sortat vocile cu care lucrăm astfel încât să ne potrivim cu orice mesaj ai avea de transmis, iar exemplele le poți găsi în secțiunea Portofoliu